Soveværelse

Badeværelse 1

Det første badeværelse vi har lavet, ligger i forbindelse med med soveafdelingen. Det var helt bevidst at vi flyttede døren til badeværelset og og at vi satte væggen som vi gjorde. Da vi fik mulighed for at sætte streger i plantegningen gjorde det, at vi kunne bryde med de traditionelle rum og det kan vi godt lide. På den måde åbnede vi op for ideen om, at få badeværelset til at hænge sammen med soveværelse, drengeværelse og walk in closet. Badeværelset blev lækkert og lyst og med plads til opbevaring på trods af den lille størrelse. Vores belysning og Kabe vægge er vi meget tilfredse med og glade for. Det er bare super rart med en belysning du kan dæmpe og gøre varmere og koldere. Det er særligt fedt for mig som virkelig ikke er et morgen menneske og måske er begyndt at få en lille smule rynker;-)
Vi brugte ikke Kabe på ende væggen da vi ikke synes at det ville blive pænt med den hvide boks som wc et sad på. Det var et bevidst fravalg.
Vi glæder os til vi skal lave flere rum og skabe helhed i lejligheden. De bedste hilsner fra Bolette;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soveværelse