Soveværelse

Soveværelse

Som børnefamilie er der bare nogle ting der gør livet lettere i en periode og vores børn er ikke små så længe. Det gør ikke noget at alt er næsten indenfor rækkevide og at der samtidig er plads til hygge, nærvær og pudekamp. Vores tanke med soveværelset var at vi ville lave en soveafdeling der om aftenen fungerer som soveværelse og om dagen fungerer som drengenes legeværelse og hygge område. Ideen er at der skal kunne lukkes helt af fra stuen og på den måde skabe ro og multifunktionalitet på samme tid. Gardinet som vi valgte at få syet hos en syerske går fra gulv til loft og kan kører hele vejen igennem rummet ved vinduerne. Der sidder en helt almindelig hvid gardin skinne i loftet som går fra den ene ende til den anden.
Skinnen er fra Silvan og kan købes og sættes sammen i de mål du gerne vil ha dem i og den er meget nem at sætte op. Vi synes at det var smart i forhold til lysindfald og multifunktionalitet, at gøre det sådan. Hvis Jimmi havde brug for en lur, kunne der være trukket for, alt imens der kunne komme lys ind på drengenes værelse eller i det andet rum. Vi kunne også samle gardinet på midten ved væggen imellem de to vinduer.
Da drengene skulle se vores soveværelse og seng med god plads til opbevaring, var det første de gjorde, at kravle ned under den og bruge den som hule…..;-) ganske som det var tænkt. Det var super fedt. Ledningerne fra natlamperne indgår i sengens design så de ikke er synlige. Man kan både tænde for stikkontakterne inde under sengen eller på afbryderne.
Min lille lyserøde Kabe firkant til smykker og sminke blev jeg rigtig glad for! Et lille feminint strejf må der gerne være plads til i en famile med fire drenge og en pige;-)
De bedste hilsner fra Bolette og Co.img_20170922_092928

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soveværelse