Nybyggerliv

Krea rum

Jeg vil lige fortælle lidt om vores hobby rum.

Vi var meget stolte over det hobby krea rum vi fik lavet. Det faldt os helt naturligt at vi skulle lave et krearum/værksted og ideer manglede jeg/vi ikke. Ret hurtigt blev rummet indrettet med de løsninger som vi gerne ville have. Vi ville lave et multifunktionelt krea rum med mange funktioner, til alle i familien og vi blev meget glade og tilfredse med det færdige resultatet. Det var uden tvivl et super hårdt døgn med uglet hår og ikke særlig god lugt til sidst men jeg må sige at vi kom meget af vores tæt pakkede tid i møde med virkelig god planlægning. Aldrig før har jeg foretaget så tjekket en shoppe tur! Jeg kan konkluderer at når impulskøbbene springes over så ja….. helt naturligt går det bare hurtigere;-) og jeg om nogen elsker, at shoppe med hjertet og impulserne… jeg tror det gør sig gældende hos mange kreative menneske. Så fik vi lige det på plads;-)

Huset på hjul nåede vi ikke at vende om så desværre kunne i ikke se hvor fint det blev indeni. Det var tænkt/lavet som hyggekrog til drengene, til at sidde og læse i eller bare tænke kreative tanker. Inde i det lille hus, er der skuffer for neden til krea ting og en madres ovenpå med puder til at sidde og hygge i. I loftet hænger en lyskæde og på siden hænger der tre sort prayede dåser til pensler, farver og kridt. Indeni er bagvæggen  malet med en blå farve og bagsiden er malet med tavlemaling. Vi var hårdt pressede til sidst og jeg nåede kun lige netop at ligge bølgepap på taget af huset i sidste minut. Jeg synes at det var presset værd og vi kunne godt finde på at lave et til vores nuværende hjem.

Vores reol møbel var også multifunktionelt. Bordpladen og bukkene kunne fjernes og det modul som bordpladen lå på, kunne flyttes helt ind under den anden reol igen så møbelet blev til en samlet firkant. Reolen blev vi også glade for så den udvikler vi videre på.

Vi handlede i ikea, flying tiger, søstrene grene, panduro hobby, silvan og så nåede jeg også lige forbi en cykel handler og fik et par poser gamle cykelslanger;-)

Jeg håber at vi med vores krea rum har kunne inspirerer jerHobby rum. Kh Bolette og Co.

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nybyggerliv