Vaskerum

Entre

I vores entre valgte vi en hvid skabs væg fra gulv til loft bygget i passende mål. Skabsløsningen er købt hos Aubo køkken og bad i Valby.
Lågerne er grebsfri og åbne når de får et slet skub.

På gulvet har vi lagt en sort heksagon flise, som er magen til den i vaskerummet. Det er ikke den nemmeste flise at ligge hvis du ikke har prøvet at ligge fliser før. Vi synes at den er super flot og har et lækkert look. Fliserne er købt i Silvan.

Min Bænk er lavet af to rundpinde der er slebet i bunden der hvor de står på gulvet. Så er der brugt to kroket kugler , sprayet med sort mat spraymaling, to kugleformede lampeskærme, to gardin ringe i træ og en birketræskrydsfiner plade i de ønskede mål. Til at lade pladen hvile på, inde ved væggen, er der monteret en liste som er skruet godt fast. Alt er købt i Silvan.;-)

Fremgangsmetode DIY Bænk:

1.Du skal borde hul i kroket kuglerne med en søjlebordmaskine og selvfølgelig med et bord der passer i str. så benene/rundpindende kan komme igennem. Kuglerne skal bores hele vejen igennem så det er en god ide at centrere og fastspænde dem inden du borde ned igennem. De skrider let ud til siderne hvis ikke du fastspænder dem.

2.Kroketkuglerne skal sprayes med mat sort spraymaling. Det tørre hurtigt.

3.Så skal du på de to kugleformede lampeskærme tegne en cirkel i midten med den omreds som passer til rundpindendes str.
( den anden ende hvor der er et stort hul i forvejen, skal vende op imod bunden af pladen når de skal sættes fast.)

4. Nu borde du små huller hele vejen rundt på cirklen… og derefter borde du resten ud, med alm jern bord til bordmaskine. Det kan drille lidt da de kugleformede skærme er lavet af metal, stål eller jern. Giv ikke op….Det bliver ikke et pænt hul men det vigtigeste er bare at rundpindende kan komme igennem.

5. mål op og sav din træ plade ud i det ønskede mål og find ud af i hvilken højde du skal have den siddende i.

6. Du skal nu sætte en list op på væggen og den skal være i vatter. Brug et vatterpas.;-)

7. benene skal passe i længden/højden, i forhold til højden på listen på væggen. prøv dig frem.

8. så kan du begynde at lime kuglerne fast på benende (Jeg har brugt gennemsigtig silikone lim)
De kugleformede lampe skærme først…derefter træ ringende og så kroket kuglerne;)

img_20171026_055314

img_20171026_094638

Jeg håber at det giver mening;-)
Rigtig god fornøjelse! KH Bolette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaskerum